NUDLAR!

just nu sitter jag hemma med min bror och min hund och kollar på någon film, min sjuka bror Andreas sitter och äter Nudlar rätt ut kastrullen hahahaha! Ska träffa mikkiz sen om hon inte ångrar sig! Vet inte vad vi ska göra, måste inte göra något speciellt bara jag får vara med min lilla loppa :) Vet inte vad jag ska skriva om, har glömt bort vad man ska skriva om ,  det är inte lika roligt med blogg som det var förut, har tröttnat även fast jag inte skrivit så mycket. Men ändå , onödigt att ta bort den när man kanske blir pigg på skrivadet igen. >.< höhö. ääh, nu ska jag gå och göra mig lite iordning!
pöss sålänge.

Tjecka hetingarna!!


Glömde bort..

Haha förlåt att det tog ett tag att skriva om vad jag gjorde i söndas och igår, men det var lite korkat av mig, jag glömde bort att jag hade en blogg haha, *pinsamt* men iaf, i söndags träffade jag Mikkiz, vi käkade på grillen, fan va länge sen det va, och jag märkte hur grymt jävla mycket jag saknat henne. Sen kommer jag faktiskt inte ihåg vad jag gjorde, tog det lugnt med Victor tror jag.. höhi =)
Igår, (Måndag) gjorde jag inte mycket, log och sov typ hela dan tills Victor kom hem, vi gjorde inte så mycket, på kvällen lagade vi mat, mackaroner och falukorv, jätte svårt... >.< men gott blev det iaf xD Linus åt här oxå, sen drog vi ut och gjorde typ ingenting, sen åkte hem och sov, typ en helt vanlig dag för mig hoho.
Sen idag dåra har jag bara legat i soffan och suttit framför datan och kollat på tv, väntar på att Victor ska komma hem så ska vi hitta på något =) men men, nu ska jag kolla lite på tv.

pöss Haagsteen.

Söndag!

Sitter i sängen med Victor på min vänstersida och vet inte vad jag ska göra idag. Vet inte ens om jag orkar gå ut, Victor ska iaf upp till garaget, typ ställa nån bil där som han fårr av Micke =)
Men vad har hänt i helgen då?!?!


Fredag: På dag gjorde vi inget speciellt, sen drog jag och Victor hem till Rikard och bada jaccuzzi med Jessica och Tim oxå , blev lite för mycket av det goda så när vi skulle in och duscha fasnar tån mellan två stenplattor, så nu tror vi att den e bruten ( 99,8 % säkra) haha, inte skönt inte skönt. Sen drog vi typ hem, Fredrik och Fia kom och hämtade oss.

Lördag: Igår va vi i froum på dan, köpte lösnaglar, en ring och en jätte fin skjorta till min far eftersom det är farsdag idag =)
Sen blev det party party, och man nu kan kalla det de, mer kaos kaos, höhö!!. Alla va typ jätte fulla och alla gjorde illa sig, Victor och Roman skar upp fingertopparn, Alla ville slå folk Bög Jimmy vart biten haha och Niklas deckade på toaletten i sin egen spya typ hahahaha. Lyckad kväll!! Va där till typ halv tre sen drog vi hem och sussade xD

Söndag: Ja nu sitter jag här som jag sa förut. Vet inte, kanske vill gå på bio eller nått, det skulle vara mysigt, men nu ska jag, aa inte sitta vid datan längre, så vi hörs mer senare om vad det blev till arr göra idag, hihi

pööss..

Kryptonite.

Hejsan hejsan, jag vet att det var länge sen jag skrev som någon påpekade.. Och det vet jag.. har inte haft tid och min dator har fuckat upp sig.  Massa jävla skit, så förlåt för det. Men en sak, vad spelar det för roll " anonym" om jag har en blogg eller inte, det är ju upp till mig eller hur?! Men men, nog med det... det har inte hänt nånting typ sen sisst jag skrev. Nu iaf sitter jag i min sköna soffa med min älsklings Victor och lyssnar på 3 doors down, lessen jag är som inte ska gå på dom.. :( aja, kan lika gärna lyssna på dom här höhö.. Men nu ska jag kolla runt lite mer på datan:)

Ha de såläng.. / Haagsteen

RSS 2.0