Jag är en slampa!

hejsan, förlåt för att jag inte har skrivit på ett tag, jag har varit lite upptagen, men iaf.
Nu sitter jag här hos min lilla Slampa Louise Öberg, hade tre timmars håltimme så vi gick hit, nu orkar vi inte gå tillbaka.
Ja vet inte vad jag ska skriva för det har inte hänt så mycket på sista tiden, fast idag på morgonen hade jag EVK möte, kom inte fram till så mycket förutom att jag kanske ska få spec schema! Haha, SÅÅ jävla lat! >.<
Jag kommer väl skriva lite mer senare, Och tack Kusin ( Sofia Zillén) för att du kommer att hjälpa mig!
Nu ska jag umgås lite med min Slampa och Min Hora ( Sofia Svensson) ha det gött så länge!

So long suckers.. / Hagsten.

Bilder, m.m!

Jag har oxå kommit på att min blogg ser ganska tråkig ut, så om någon skulle vilja hjälpa mig göra den lite fin så skulle det vara bra! Så ska jag oxå lägga in lite bilder, för det är väl inte så kul med bara massa text.

Pööss!

Skolan... HAHA!

Jadu, vad har hänt idag, inte så mycket. Började imorse, när jag gick upp för att kolla vilket väder det var för att kunna bestämma vilka kläder jag ska ha. Då halkar jag typ på en strumpa, >.< fast som tur va så kom huvudet på min mjuka säng. Så jävla klantig! Höhö.. Det var ju typ pissit väder så jag sätter på min värsta jackan och mössa & hela kittet! Börjar 08.30 fast kommer till skolan typ 09.20, och precis när jag kommer innanför dörren så säger Pia till mig bah : Vad fan gör du här?! Jag tänker bara, : Vadå är det inte bra att jag går i skolan?!.. Då säger hon att vi ska origentera i velamsund, FAN vad sur jag blev, det visste ju fan inte jag om, så jag tänker : aa men jag går upp och hämtar lite böcker så jag kan göra läxor hemma. Sen igen påväg ner kommer EVA, och bah : Anna, vad gör du här, ska inte du vara på velamsund?.. Jag svarar inte, då säger hon att jag ska komma in till henne och jobba, så jag bah, aa okej visst, jag orkar ändå inte gå hem. När jag öppnar dörren sitter Vendela där,http://vendelala.blogg.se/.. så hon och jag får sitta hos Eva hela dan! Sen när dan nästan är slut så får hon sitta och jobba typ tönt matte hahahahaha, och hittar nått sjukt, typ ett tal där det står. " hur mycket väger en normal stor banan, 40 g, 140 g, eller 400 g! Hahaha, det var roligt!xD
Nu sitter jag här och käkar " Malaco, Brio frukt original." och en kopp kaffe!  Ska rida sen, så det blir väl mer senare ikväll.

So long.. / Anna

...<3

Nu sitter jag här och gråter för jag ser hur roligt ni har det och hur jag kunnat lämna er medvetet. Den tiden jag hade med er var den bästa i mitt liv, för mitt liv har varit så kaos så det finns inte, och sen kom ni. Fan vad mina dagar va bra, hur solen lyste i mina ögon fast det var storm ute.Ni lyste upp hela mitt liv, jag tvekade aldrig på nånting. Hur kunde det bli så här? jag vet att jag bara har mig själv att skylla på. fast jag har fortfarande inte förstått hur. NI va mitt liv, och kommer alltid ha störst plats i mitt hjärta. Va stolta över er själva, för ni gjorde en människas liv så jävla mycket bättre!!
Jag saknar er.

Faan..

Jag visste att det här skulle hända jag kände det på mig, jag har känt på mig det i flera år och nu händer det. Jävla skit.. att det verkligen skulle hända nu! Just nu när allt har varit skit.. Jag vill det, men ändå inte. Jag ville det eftersom jag inte trodde att det skulle hända, men nu vill jag inget annat än at allt ska vara som förut. Jag kommer alltid älska er och i mitt hjärta kommer vi alltid vara en familj. Men nu kommer allting förändras, jag vet inte vad jag ska ta mig till, hur kommer det här fungera, vet inte hur jag ska betee mig när ni båda inte finns i min närhet. Vi kommer alltid vara Hagsten, alltid!

13/9- 08

Heej på er allihopa!
Hur mår ni idag, ja jag mår iaf sådär, lite bakis bara från gårdagen när allt typ var kaos!
Massa bråk, jag var typ galen asso haha, fast jag träffade iaf Mikkiz och Philippa igår:) Vad fiina dom var!
Men mikkiz hade ju då väldigt bråttom hem för hon hade köpt en kladdkaka! xD>.<
Aja, det blir väl mer sen, är trött, ska nog sova lite till tror jag!

Love / Anna

Mikkiz, jag snor den av dig!

Haha, asso förlåt men jag var bara tvungen:) har så tråkigt så det kändes som ett bra sätt att få tiden att gå fortare!

Har du pussat nummer 2? Nej, Anders.. träffade honom på sthlm crusingen!
Vad har du för relation med nummer 20? Danni, min lilla smula!
När ska du träffa nummer 30?  Fia sis, ja det blir väl imorn vi frullen!
Vad var ditt första intryck av nummer 33? Fille mi blondi, haha typ , Fan va kort!
Hur/var träffade du nummer 9?  Steven, jobbar som publikvärd på Råsunda så nån match nån gång:)
Gillar du nummer 40?  Ja det gör jag, Jessica!
Har du träffat nummer 3 den senaste månaden? Jaa, senast idag, min lilla fjortis Andrea! 
När ska du träffa nummer 14 nästa gång? Haha, aldrig hoppas jag, carl-alfred! uuuyhh!!!-.-
Skulle du kunna gå ut med nummer 7? Ja haha, Anton.. eller vad menas med "gå ut"?
Känner du nummer 1? nej faktiskt inte, Nån Alex som e Camillas kompis.
Skulle du kunna ge nummer 38 en kram? Njaa, jag vet inte.. Jajje?!:S
Vad har du och nummer 6 för relation?Den person jag har känt hela mitt liv Annina!

A-H- 11/9-08

Hejsvejs!

Just nu ligger jag här i min älsklings säng och tittar på tv,
sex and the city!
Idag har inte hänt så mycket, varit i skolan, veckans längsta dag, 8- 16.00. Så är lite trött just nu.
Efter skolan kom Victor, så snäll som han är=) och hämtade mig, sen åkte vi hem till honom och sov til typ 20.00 då vi drog ut och gjorde ingenting, ganska tråkig dag om man säger så! >.< xD
Vet inte så mycket mer jag kan skriva än att jag saknar mina flickor! Mest MIKKIZ<3 ( älskar dig gumman! )


So long suckers / Anna


Ny blogg!

Heejsan,
nu skaffar jag ännu en blogg. Fast den här gången vill jag att den ska funka, första blev bara ett inlägg i, sen den andra orkar jag inte med längre! Haha, men jag har fortfarande inte riktigt fattat vad man ska skriva om, kollar och läser massa andra bloggar, men det ser ju så otroligt lätt ut. Jag skulle aldrig kunna skriva sådana saker som vissa skriver, fattar inte vart alla får allt ifrån?!?! Helt sjukt^^,
Aa, men vad har man gjort idag då;?
Inte så mycket, varit i skolan, HELA DAN! *stoolt* sen varit hemma och gjort läxa, ska virka en halsduk i slöjden!
Jag har ju oxå ridigt som jag gör varje onsdag. Träffade Helena, Cassandras mamma i stallet idag, med deras OTROLIGT söta hund! Grand danois, bara 12 veckor, fast redan större än ett hus! haha. Inget mer har hänt, förutom att jag kom på att jag ville ha en blogg, och jävlar Höhö!

Ha det gött / Anna

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0