,,,



...Happy fucking valentines day!...



Tidsfördriv!

1. Pratar du fortfarande med personen du kysste första gången?
Jag kommer inte ihåg vem det var! Hehe.

2. Har du sett din bästa vän gråta?
Många gånger. "/

3. Vad åt du senast?
Hemmagjod pizza!! Gott!

 4. Har du fått någon komplimang idag?
Ja, faktiskt, att jag har fina ögon =)

5. Har du varit med i en rättegång?
nope!

6. Är du polare med grannarna?
Haha, neej...

7. Vilka länder har du bott i?
Bara i Sverige! *kuuul*

8. När åkte du bil i mer än 15 minuter senast?
Igår faktiskt =)

9. Har du haft en stalker?
 Ja, det har väl alla nångång =) Just nu heter den Biina=)

 10. Minns du dina/din musiklärares namn?
Aah, Laban heter han!

11. Hur bra är din syn?
piss dålig!

2. Var är dina syskon just nu?
Jag har absolut ingen aning!

13. Vad var den senaste drömmen som du minns?

Hemsk hemsk dröm!

14. Vem ringde dig senast?
 Min pappa!

15. Vilken tid gick du upp imorse?
kommer inte ihåg, typ 06.10!

16. Vad ska du göra i helgen?
Jag ska umgås med min fantastiska pojkvän!=)

17. Vad står det i det fjärde smset i din inkorg?
- Har du pengar på tele?

18. Vem är den senaste kändisen du tog på?

haha brukar inte ta på kändisar!

19. Vad finns i din bakficka?
Jag har ingen bakficka!

20. Vad gjorde du klockan 2 inatt?
Jag sov..!

21. Vad är det första du gör på morgonen?
Gå in på toan... även om jag måste "göra" nånting på toan eller inte. =) hehe

22. Vad ska du göra efter det här?
Jag har ingen aning, börja platta håret tror jag!

Outfit: Fredag!



...Väldigt väldigt skönt! =)...

Fredag den 13!

Hejsan hoppsan. Hur mår ni alla idag, har eran otur börjat? Hehe. Jag kommer faktiskt inte ihåg om jag har haft någon otur just speciellt på den här dan! Det tror jag inte iaf. Jag brukar inte ha otur med " myter " jag hade en svart katt, jag la nycklarna på bordet osv! Så jag är inte speciellt rädd heller, men glad är jag iaf. För jag och Victor har ett halvår idag, riktigt mys:]
Älskar dig gubben!
Så... fredag, vad ska ni göra idag?! Jag ska ju såklart vara med Victor, vi ska åka på bio, käka middag. Ni vet... det vanliga man brukar göra. Och Frida, mikkiz kompis. Vill att jag ska följa med hem till henna idag oxå... hmm, men jag kan ju inte. fast jag hade gärna följt med! Nån annan gång =) Ne, nu ska jag klä på mig så hörs vi senare!

puss&kram

hejsan!

Hemm nu efter skolan, Vcitor kommer hem snart. Och så duktigt som han va fick han ju såklart körkort! Det är min pojke det =)!!
Idag ska jag bara vara med victor tror jag! Har inget bättre för mig, Ne men jag har faktiskt saknat honom. Känns lite tomt när han inte är där när man likson "bor" ihop. Men nu ska jag faktiskt gå och äta mellis hehehe. Men vi hörs senare!

puss&kram!

Godmorgon!

Nu har jag precis gått upp, har duschat och gjort mig klar för skolan! slutar 15:40 idag. det är inte så roligt!
Men ne nu måste jag få i mig nått att äta så jag orkar idag! Blev inte så mycket men det kanske blir en dagsen outfit om jag hinner!

puss&kram





...Vill ha vill hi vill ha den här bikinin!!!...

haha varför inte?

KISSIE HAR BLIVIT GAAAALEN! 





http://kisses.se/

Godnatt allesammans!

Ridningen gick bra... fick mycket beröm! fast jobbigt var det ju såklart. Just nu gör jag ingenting, längtar tills imorn då jag får träffa Victor! Hoppas för hans skull( och min hehe) att han kommer hem ett körkort. För som han har längtat ni skulle bara veta! Nu tror jag att jag ska göra en smoothi till hehe, för det var väldigt väldigt gott. Sen ska jag gå och duscha. (Har inte hunnit det ännu, groows!!!) Så med det här inlägget säger jag godnatt till er allihopa Så får in sova gott och drömma sött!

puss&kram allesammans!

min älskade bror!



Varför kan du inte alltid vara här?!
Här hos mig?!  alltid så snäll, du är den bror andra människor bara drömmer om att få. Jag är så glad att jag har dig! Varför kan inte folk ta lära av dig? eller aa, jag vet att du inte har varit den bästa. Fast mot mig. För mig har du alltid varit en hjälte!
Joakim Hagsten, Du är min hjälte!
Jag älskar dig storebror!





...

Skolan , slut!

nu är jag hemma efter skolan igen. Va ingen rolig dag idag!
Jag är fortfarande på väldigt dåligt humör. Så, aa men vad ska man göra idag. Jo, rida. det är iaf roligt! Men vad ska man göra fram tills dess? Jag hade tänkt att gå efter "Kissies" förslag och göra en smoothi=) Fast hon gör ju sånt på mornarna men ändå! Hehe, gooott!
Har inte så mycket mer att säga just nu så vi hörs väl senare!

puss&kram

God morgon!

Hejsan allihopa!
Hur måår ni idag?! Jag mår bara bra. Ska alldeles snart gå till skolan.

Tappade precis humöret för att skriva... Han är så jävla dum i huvet!

Hörs senare....

Tänkte bara säga godnatt!

Godnatt med er allesammans. Hinner inte skriva något mer nu. Måste gå och lägga mig! Men vi hörs imorn!

puss&kram på er allihopa!

Bytt profilbild!



...Tycker ni den är fin?...

Hemma nu!

Nu är jag hemma igen efter en helt ok dag!
Som jag sa va jag ju hos Mikkiz. Sen drog vi till folkan ch träffade Jimmy som flippade på musiken haha!
Sen hände typ ingenting. Elle jo?! Min hund rymde haha! Pappa släppte ut honom på baksidan. Så hoppade han över staketet hahaha. Sen va han ute och trallade i en timmen helt ensam innan pappa fick tag på honom!
Men nu ska jag kolla lite på tv. Men vi hörs senare innan jag går och sussar!

puss&kram

Ut nu!

Nu ska vi tre cp barn, alltså. Jag mikkiz och Ph dra till orminge, folkan. Har ingen aning om vad vi ska göra men förra gången vi var där flummade vi som fan, så vet inte vad som händer idag! Hehe!
Mamma kommer med pengar till mig oxå, för man kan ju inte dra till orminge utan att köpa en PIZZA! hahaha.

Men vi hörs senare!

puss&kram

Hemma hos mikkiz!

Hejsan hejsan, nu sitter jag här hemma hos Mikkiz! Det gick bra i skolan idag, men det var så roligt för... idag har jag utsläppt hår för ovanlighetens skull. Och INGEN kände igen mig! hahaha. Trevligt trevligt. För jag har ju alltid vara den där pojk-flickan men mjukisbyxor, stora törjjor, inget smink och uppsatthår! Men nu med tiden har jag ändrat mig lite. Börjat ha lite tjejigare kläder, och sminkat mig lite oftare. Så det är ju bra. För tjejer ska ju vara just tjejer! haha. Men men, jag har ju fortfarande "killen" i mig... Ovårdat språk, biter på naglarna och beteer mig inte tjejigt alls. Men det här är ju en bra början iaf!

Aja, men vad ska man göra idag?! Ingen aning, ska kanske följa med PH och Mikkiz till folkan ett tag! Men vi hörs senare!

puss&kram

Outfit : Tisdag!





...Så här ser jag ut idag! =)...

Färdig för skolan!

färdig för skolan nu. Plattat hår, sminkad och på klädd! Måste bara säga att jag har verkligen insett nu att det stämmer som alla säger. Att jag har jätte långa ögonfransar! Dom är långa vanliga fall oxå men med "Rimmel London, Glam´eyes mascara" Blir dom extremt långa haha.



...Klicka på bilderna för att få dom större!...


Nu ska jag gå till skolan men vi hörs senare!

puss&kram











Godmorgon godmorgon!

heejsan&godmorgon..

Sovit gott?! det har jag! Fast nu blir det att sova ensam i två nätter. För victor är i dalarna och ska ta körkort. Han kommer hem på torsdag! Och sen på fredag har vi ett halvår. Och vilket datum är det på fredag. Jo. Det 13:de,... alltså fredag den 13:e så vad fan kommer att hända. Ingen aning. Och sen på lördag är det alla hjärtans dag! Aja, vi får se vad som händer. Ska platta håret nu. Men vi hörs snart!

puss&kram

Sorry.

Förlåt för att jag inte har skrivt på jätte länge, men har inte haft tillgång till dator, och när jag väl har haft det så har jag verkligen inte orkat. Men men, i helgen har det inte hänt så mycket. Bara varit med Victor. Trevligt!
Men men jag har inte så mycket att skriva just nu. Ska kolla på "Snow Buddies" hahaha, en barnfilm... men är så sugen på oseriöst och roligt!
Men vi hörs senare!

puss&kram



...såå söta!...

Nejdå

haha, det blev inget fixande för mig utan jag kollade ist på filmen "Glitter" med Mariah Carey. Sorlig tycker jag men bra. Victor jobbar fortfarande, han ringde precis och sa att han ska jobba en timme till, *där var min fredag förstörd* Så nu kommer mamma hem med pizza så ska jag ringa jennifer snart så ska jag väl träffa henne. Men ni får en "kvällens outfit" senare!

puss&kram

Lämnad ensam!

Nu är jag lämnad ensam igen, Victor skulle iväg och jobba.. kul! Ska snart börja fixa mig och så för att sedan äka hem till Victor och äta middag! Sen ska vi städa hans rum.... urk!
Aja skriver senare om vad som händer ikväll!

puss&kram

ligger i sängen fortfarande!

Jag har inte orkat gå upp än... är så jävla trött. Vill bara sova sova sova, men det går inte. Victor kommer snart hit, ligga och mysa lite innan han åker iväg och jobbar! Gud vad skönt, bara ligga på hans bröst med hans armar runt sig. Det är det bästa som finns i hela världen. Fan vad du är älskad gubben!
Ne, nu känner jag mig lite hungrig.. Risifrutti skulle vara gott!! Hehe, hörs senare!

puss&kram




..Du är vackrast älskling!
..

..

One more word... one more wish... If it onley cold be you and me forever. Stay whit me. I love you!

Filmen var bra!




Ja, vad ska man säga, väldigt tjejig film. Men bra ändå!

Godmorgon!

Godmorgon på er allihopa. Nu har jag vaknat efter en inte så lång sömn. Somnade vid 4 och vaknade vid 11. Inte så bra kanske :S  
Nu snart ska jag gå och äta frukost, *undra vad man ska äta* Håller oxå på att ladda ner filmen Raise your voice med Hilary Duff. Philippa, skrev i sin blogg att den var ganska bra, så då måste man väl ta och kolla på den hehe. Vad ska man göra idag då?!
Jo, eller aa vet bara en sak, och det är att städa Victors rum. ORDENTLIGT och det menas med att skura och skrubba på varenda plats. uuurk, men det är väl bara jag som stökar ner där egentligen... innan jag kom dit var det väl väldigt rent där! Haha, men ne vi hörs senare ska ta mig en ilten frulle nu.

puss&kram!

Jag saknar dig!

Jag saknar dig!
Jag saknar dig!
Jag saknar dig!
Jag saknar dig!
Jag saknar dig!
Jag saknar dig!
Jag saknar dig!
Jag saknar dig!
Jag älskar dig!
Jag saknar dig!
Jag saknar dig!
Jag saknar dig!
Jag saknar dig!
Jag saknar dig!
Jag saknar dig!
Jag saknar dig!
Jag saknar dig!


Snälla kom hit NU!

Vad är meningen`?

Har jag blivit galen?
Har jag tappat kontrollen helt?

Jag vet ingenting längre!

Godnatt&sovgott!

Svenne test =)

[  ] Ditt efternamn slutar på -son
[X] En vän har samma förnamn som du
[  ] Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du.
[X] I din familj är ni 2 barn
[  ] Du bor i villa
[  ] Du bor i en tätort
[X] Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla
[X] Dina föräldrar har gift sig
[  ] Din mamma är yngre än din pappa
[X] Din pappa heter Lars (ja fast inte i förnamn)
[  ] Din mamma heter Anna
[X] Din familj har en silvergrå eller röd bil
[X] Du har tillgång till Internet hemma
[X] Du har egen mobiltelefon
[X] Du har ett eget rum
[X] Du har varit utomlands minst 2 gånger
[  ] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna
[X] Du har varit i Grekland
[X] Du har varit på Öland minst 2 gånger
[X] Du har varit på campingssemester minst 2 gånger
[  ] Din familj har en husvagn
[X] Ingen av dina föräldrar röker
[X] Din pappa är lite lätt överviktig
[  ] Du idrottar flera dagar i veckan
[X] Du har husdjur
[ / ] Du får månadspeng
[ / ] De flesta i din familj är blåögda (hälften haha. )
[ X] Du äter McDonalds
[  ] Du följer Melodifestivalen ibland
[X] Du kollar på "Så ska det låta" med dina föräldrar då och då (haha, ja men det är bara när man är hemma och ska käka typ)

Multiplicera antalet kryss med tre och få din procent.
19 x 3 = haha, är bara 57% svensk ajjdå "/

Torsdag!

Glömde helt bort igår att skriva. Sorry!
Men men, det var ganska kul hos Victor igår.. inte såhär bah YJIPPPI, utan mer okej. Gott var det iaf med tårta. Men var väldigt trött och mådde dåligt så jag var nog inte så rolig.
Jag mår verkligen dåligt, det börja med att jag bara har ont i magen, sen i huvet oxå... Nu är jag helt igentäppt och halsen är svullen till 1000. Så det är inte så kul. Men men, skriver väl senare när jag har något vettigt att skriva hahah, vi hörs!

puss&kram

Hemma nu!

Har precis tagit en , 1 timmes dusch... gud vad skönt det är, smörjt in hela kroppen med bodylotion och massa ansiktskräm, gug vad fräsh jag känner mig nu! Idag bli det att fira Victor och ingenting mer tror jag,  gå upp några kilo på att äta tårta och massa godsaker hahah! Aja, just nu har jag ingenting vettigt att skriva. Tänkte bara visa tröjjorna som blev köpta igår =)
Men i hörs senare!

puss&kram







Gina Tricot..




Gina Tricot




New Yorker..






..Inte så märkvärdiga kläder, men alltid nånting =) Victors tröjja kommer sen, tycker den är skit fin, iaf på honom!...




Hemma hos Victor.

Är hemma hos Victor nu, känner mig inge bra så det blev ingen skola idag heller "/  Det är fett tyst.. är så van att det bara skriks och gapas här. Victor blev ju då 18 idag och han blev glad över sin present, eller vad vet jag.. han sa det iaf =) hehe, kan visa bild senare. Och jag vet att jag sa att jag skulle visa kläderna igår oxå, men det hann jag inte med, färgade utväxten ist.. den JÄTTE stoooora utväxten hahaha.Så dom får ni såklart oxå se idag! men nu ska Victor förtsätta öva =) Vi hörs senare!

puss&kram

Klärder igen!

Haha, jag tror min mamma har smyg vunnit på lotto, hon köper kläder till mig hela tiden, så fort jag ber om pengar så får jag det hehe, fett schysssst!
Sitter här nu hos Victor igen efter att ha varit i forum och köpt presenter till Victor haha + kläder till mig såklart=) Men jag visa bilder på kläderna senare när jag kommer hem. Väldigt fina tycker jag. Men nus ka vi äta, hörs senare!

puss&kram

Glass tjyv!



Hon har ätit upp min glass, nu är jag sur!





Haha, Victor åkte och köpte ny glass så är inte så sur längre! Hehe!



...

Ska ta bosse nu och börja knata mot Victor.. Vi ska kolla tv och äta glass haha, eller jag ska iaf det.. Victor ska plugga, han har körkorts skrivning imorn! Lycka till älskling! Jag har så ont i magen, snälla skjut mig någon så ont det gör! Skriver mer senare!

puss&kram

Snor den av Philippa!

Namn 1 - Andrea Hall
 Hur länge har ni känt varandra? - hmm, sen förskolan... typ 9 år =)
Har du pussat honom/henne? - ja det har jag väl, haha
Känner du honom/henne bra? - njaa, jag gjorde väl det men vi umgås inte längre!


Namn 5 - Anton
Är ni släkt? - Haha, nej verkligen inte!
Hur är han/hon till sättet? - Stöörd men ändå jätte söt! hehe
Kan du berätta hemligheter för personen? - Nej, det kan jag nog inte!


Namn 10 - Bullen
Har du sänt personen ett sms? - väldigt många!
Är det en tjej? - Nej ;)
Går personen i samma skola? - Nej, men gick i den skolan för några år sedan!


Namn 13 - Carl-Alfred
Kramat personen? - Nej.
Hur gammal? - ingen aning!
Bor? ingen aning!
Hatar du personen? - ja typ!


Namn 15 - Cassandra S
Har du besökt personen? -Hemma hos henne eller? Ja isf!
Är han/hon trevlig? - Nja...
Vad börjar hans/hennes namn med? - C..


Namn 18 - Dali
Har du kramat henne/honom? - Ja.
Har du sett personen full? - Hahaha, jaaa!
Är personen äldre än du? - Nej =)


Namn 20 - Danni Virdeby

Är han/hon vacker? - Ja, men fjortis!
Bästa minne av personen? - Har väldigt väldigt många. Vet inte vilket!
Har du hennes/hans msn? - Ja det är klart jag har!


Namn 22 - Desireé Mattsson
Står han/hon nära dig? - Ja, jag tror det!
Har du kramat personen? - Många många gånger!
Har du varit förtjust i honom/henne? - Haha, nej inte på det sättet!


Namn 25 - Emil Nygren
Beskriv med ett ord: Säääämst!
Bor personen i samma stad som du? - ja tyvärr!
Har du sett honom/henne i en dröm? -nej aldrig, skulle spy!


Namn 28 - Fanny Ryman!
Första tanke? - Vad fan gör hon här?!
När träffade du senast personen? - Jätte länge sen!
Varifrån har du fått hans/hennes nummer? - Kommer inte ihåg!


Namn 32 - Helena S
Har du sett personen naken? - Nej.
Ge ett smeknamn: Va?
Flicka eller pojke? -Tant


Namn 37- Jesper Schmisk
Umgås du med personen? -Nej,
Spelar han/hon någon sport? - Ingen aning
Vad har han/hon för hårfärg?- haha, inte en blekaste!


Namn 41- Jimpaa
Tror du denne har bra betyg i skolan?- Det här jag ingen aning om!
Står ni varandra nära?- Nej det gör vi inte!
Håller ni kontakten om 5år?- Nej,


Namn 52- Linqan
Är han/hon vacker?- Nej haha
Träffas ni ofta?- Nej nej.
Kan ni skratta åt allt tillsammans?-Haha, brukar inte skratta med honom!


Namn 56- Lovisa Cosmo
Gillar du han/henne?- Nja inte mer än " vän " haha
Har ni många minnen ihop?- Nej, några stycken.
Tror du han/hon tycker samma om dej, som du om han/hon?- Vaa?


Namn 66- Mikkiz Sötnos!
Bor? - Nacka
Speciellt minne? -Många, men kommer speciellt ihåg statoil, mikkiz du fattar =)
Hur känner du personen? - Genom Philippa tror jag.


Namn 76- Philippa
Vart såg du personen första gången? - I skolan för nått år sedan!
Hur länge har ni känt varann? -Hmm, nått år kanske jag vet inte!
Är han/hon snäll? - Jaa, hon är otroligt snäll!


Namn 95-  Robert Fimpen!

Betyder han/hon någonting för dig längre? - han har nog inte betytt nånting för mig. Asso jag vet inte haha!
Har ni någonting genemsamt? - Vi gillar pizza?=)
Vad har han/hon för hårfärg? -Mörk brunt typ =)


Namn 99- Sara Wirenbark
Umgås ni? - Nej inte så mycket längre. Men jätte mycket förut!
Kan man lita på honom/henne? - Ja det hoppas jag!
Har ni gemensamma vänner? - Jaa många!


Namn 106- Stisse
Är ni födda samma år?- Nej verkligen inte'!
Har ni gått i samma skola?- Nej.
 Bor han/hon nära dig?- nej!


Namn 113- Victor Jinneby
När sågs ni sist?- Imorse!
Hur känner du honom/henne?- Vi är tillsammans=)
Är ni fortfarande vänner?- Han är min bästa vän, han är min pojkvän!


Namn 116- Yassin
När ska du träffa honom/henne nästa gång?- ingen aning.
Är han/hon äldre eller yngre än dig?- Han är äldre.
Är han/hon längre än dig?- jaa det är han, ganska mycket :)




Det var det, nu har jag fördrivit tiden lite till haha!

Design!

Om ni tycker min design är fin så ska ni INTE kontakta mig utan Vera. Alltså http://veerus.blogg.se  ! 

´



Nu har jag äntligen kommit på vad kärlek är... kärlek är, Victor Jinneby!











Tisadag!

Igår trodde jag att jag skulle dö, hade så fruktansvärt ont i magen.Det kändes som att någon försökte slita ut alltihop man har där inne! urk! Men jag försökte iaf gå till skolan idag men det gick inge bra. Kunde knappt prata för att det gjorde så ont i hela kroppen, så gick hem ist för att vila upp mig till imorn! Då VIctor fyller hela 18 år! Stoor pojke du kommer blir! Så då blir det väl att åka och handla presenter till älsklingen idag! Måste bara vänta på att mamma ska komma hem med pengar till mig =) ni vet ... "mamma betalar" =) Jag vet att det är lite tidigt nu men har hittat en jätte fin bikini på http://www.halens.se den är vit men ringar i eller hur man ska säga! Visar bild lite längre ner i inlägget så ni får se =) Man måste ju vara ute i god tid haha! Men nu ska jag gå och ta mig en liten isglass , gud så gott!
så hörs vi senare.

puss&kram





Måndag!

Sitter hemma nu och kom hem från skolan för ett tag sedan. Victor slutar snart då har jag lovat honom en massage . Eftersom han har så ont i ryggen så tänkte jag vara lite snäll =) Idag ska jag väl bara vara hemma tror jag ,  eller jag vet inte.. haha har ingen aning. Någon idé någon?! ^^, Haha, jag har lyckats lite med att gå ner i vikt.. ni vet det jag snackade om för att tag sen. Så nu tror min mamma att jag knarkar ist. Haha, hon blir aldrig glad för min skull utan hon ska alltid hitta nånting som man kan laga på eller säga emot. För jag äter ganska mycket, och det är det hon ser, så det är väl därför hon tror det.. Men det gör jag absolut inte. INTE bra! Men men, nu ska jag gå och hämta en banan haha, så hörs vi mer senare!

puss&kram

Söndag

Jag vet faktiskt  inte vad jag ska skriva, igår kväll/natt var den värsta kvällen i mitt liv. Jag ville bara döö typ... ussch.!!!!
Men men, nu sitter jag vid min gamla dator och kollar på alla dom dära fjortis bilderna jag snackade om förut. Victor ligger i sängen och är jätte trött och jag ska snart krypa ner där jag oxå! Men nu ska ni få se roliga bilder! haha,

puss&kram






haha, alla har en liten del fjortis i sig!...

RSS 2.0